Limes Tamera

04/02/2013 - Verhuis website Limes Tamera afgerond

Geplaatst door Eddy Keuninckx op 04 feb : 20:33
Verhuis website Limes Tamera afgerond

Even vermelden dat de verhuis van de website van Limes Tamera volledig afgerond is.
We hebben van de gelegenheid geprofiteerd om de site in een nieuw kleedje te steken.

Onder de motorkap werd eveneens hard gewerkt, daar werd er een gans nieuwe motor geplaatst die de website beter beschermd tegen hackers en spammers.

Verder hebben we een zoekmotor ontwikkeld waarbij je op eenvoudige wijze in de inhoudstafel kan zoeken van de reeds verschenen nummers van de driemaandelijkse bladen van Limes Tamera.
Die zoekmotor is echter enkel toegankelijk voor betalende leden.

De mensen die zich op de vorige site reeds geregistreerd hadden zullen dat daardoor echter nu opnieuw moeten doen. Onze excuses daarvoor.

Registreren moet je slechts één keer doen (of in dit geval dus twee keer ;).

Heb je problemen hiermee dan kan je ons hier [email] contacteren.

Veel plezier.
zondag 09 september 2012
09/09/2012 - Eerste Orgelconcert O.L. Vrouwekerk Diest

Geplaatst door Administrator op 09 sep : 18:17
09/09/2012 - Eerste Orgelconcert

Zondag 9 september 2012 van 16.00 uur tot 17.00, organiseert Limes Tamera in samenwerking met de Tiense Orgelkring, een eerste orgelconcert in de O.L. Vrouwekerk te Diest.

De inkom is volledig gratis.

Organist: Bruno Bruyninckx (O.L. Vrouw Ten Poelkerk Tienen)
Trompet: Kris Binon

Presentatie: Dries Ceuppens
zaterdag 19 november 2011

Geplaatst door Administrator op 19 nov : 18:08

donderdag 17 november 2011
17/11/2011 - Welkom bij Limes Tamera

Geplaatst door Administrator op 17 nov : 08:42

Eindelijk is het zover, de nieuwe website van Limes Tamera is een feit!

Vanaf heden kan je hier terecht voor alles wat heemkunde aanbelangt om en rond Diest.

Kom zeker regelmatig een kijkje nemen en registreer je op deze website om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van de heemkunde in en rond Diest.

Eddy
Ga naar pagina